Termeni si conditii

Date de indentificare ale DENTFLOW SRL
CUI: 46062141
Nr. Reg. Com: J22/1475/2022
Sediul social: Sat Valea Adânca, Comuna Miroslava, Strada CICOAREI, Nr. 45, Ap. 2, Judet lasi
Telefon: 0747345283
E-mail: [email protected]

 1. Aspecte Generale
  Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre DENTFLOW SRL, societatea care dezvoltă și întreține platforma Dentflow, cu sediul social în Sat Valea Adânca, Comuna Miroslava, Strada CICOAREI, Nr. 45, Ap. 2,Judet lasi („Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.dentflow.ro („Site-ul” sau „Dentflow”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).
  Accesarea și utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate și Politica privind Cookie-urile.
  Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice, la momentul fiecărei accesări a Site-ului, Termenii și Condițiile de utilizare. Trebuie știut că omiterea analizării Termenilor și Condițiilor, dar utilizarea de către dumneavoastră a platformei Dentflow presupune acceptarea acestui set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).
  Acceptarea acestor Termeni și Condiții presupune că dumneavoastră înțelegeți să respectați politica noastră, astfel că aveți obligația de a nu posta informații ce conțin un limbaj nepotrivit sau care au un conținut discriminatoriu.
  Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.
 2. Serviciile Dentflow
  Platforma Dentflow oferă servicii către:
  Utilizatori Vizitatori
  2.1. Crearea contului de Client, parole și responsabilități
  Pentru a beneficia de toate Serviciile oferite de Platforma Dentflow, Utilizatorii Vizitatori trebuie să aleaga o ofertă pe platforma Dentflow, completând formularul disponibil în interfața secțiunii respective.
  Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma Dentflow, este necesar ca datele furnizate să fie adevărate, exacte și complete.
  Trebuie să ştiţi că datele personale pe care le-am colectat de la dumneavoastră pot fi accesate doar de echipa noastră şi, în cazuri excepţionale, doar în urma unui demers legal, de instituţiile publice din România care aplică legea. Prin completarea formularelor, Utlizatorul Vizitator confirmă, în mod liber și neechivoc, că este de acord ca un membru al echipei să ia legătura cu el.
 3. Protecția Contului de Utilizator
  Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați platforma Dentflow în legătură cu orice utilizare neautorizată a datelor dumneavoastră de înregistrare în Platforma Dentflow. Platforma nu va fi răspunzătoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea de către dumneavoastră a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea ei.
 4. Protecția datelor cu caracter personal
  Platforma Dentflow tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate.
 5. Plata online cu cardul
  Plata online se poate efectua cu cardul personal în conditii de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.
  Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, platforma Dentflow folosește platforma Netopia, prin soluția integrată mobilPay.
  Accesul în vederea efectuării unei plăți online pentru achitarea serviciilor folosite îi este permis oricărui Utilizator. Pentru motive justificate, platforma Dentflow își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului în vederea efectuării unei plăți online cu cardul, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului pe platformă, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel platforma Dentflow.
  La alegerea unei luni de probă pentru folosirea platformei Dentflow, Utilizatorul nu este nevoit sa plateasca.
  În cazul plăților online platforma Dentflow nu este/nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzand dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Utilizatorul care efectuează plata online.
 6. Politica de livrare a serviciilor
  Utilizatorul va beneficia de avantajele oferite de platforma Dentflow în maxim 24 ore după ce tranzacția a fost acceptată.
  Factura aferentă tranzacției va fi trimisă pe adresa de e-mail.
  6.1. Modalități de intrare în posesia serviciilor
  Utilizatorul va intra în posesia platformei Dentflow după ce completează formularul de inregistrare si comanda.
  6.2. Durata de intrare în posesia serviciilor
  Factura fiscală corespunzătoare plății efectuate va fi emisă în termen de 1 ora de la realizarea tranzactiei; Imediat ce comanda a fost realizata veți fi contactat de un reprezentant al departamentului tehnic în termen de 1 zi lucrătoare pentru activare.
 7. Politica de retur
  Sumele plătite sunt nereturnabile.
 8. Luna de probă
  După alegerea pachetului dorit, Utilizatorul va astepta emailul cu datele de acces in platforma. Din momentul in care ati primit emailul, aveti la dispozitie 30 de zile de utilizare.
 9. Plata serviciilor dupa perioada de proba
  Pentru finalizarea tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma Netopia – mobilPay.
  Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.
  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată Netopia – mobilPay.
  Platforma Dentflow nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.
  Prin finalizarea procesului de achiziționare al serviciului Utilizatorul consimte că poate fi contactat de către platforma Dentflow, în orice situație în care este necesară contactarea Utilizatorului.
  Platforma Dentflow poate anula plata efectuată de către Utilizator, în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără nicio obligație ulterioara a vreunei părți față de cealalta sau fără ca vreo parte să poată sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
  neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, a tranzacției;
  invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de platforma Dentflow;
  datele furnizate de catre Utilizator sunt incomplete și/sau incorecte;
 10. Răspunderea și forța majoră
  Platforma Dentflow încearcă asigurarea calității și corectitudinii datelor publicate de către Utilizatori.
  Cu toate acestea, în măsura în care dispozițiile legale permit, Dentflow nu va răspunde pentru nicio daună suferită, direct sau indirect, ca urmare a utilizării informațiilor prevăzute în informațiile din profilul Utilizatorilor, motiv pentru care, prin acceptarea acestui set de Termeni și Condiții, sunteți de acord să exonerați de răspundere Dentflow conform celor precizate mai sus.
  De asemenea, Platforma Dentflow nu va fi trasă la răspundere pentru niciun fel de întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Platformei Dentflow. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic de la Platforma Dentflow, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Platformei Dentflow, erorile de operare, greva, etc.
  Utilizarea platformei noastre este în totalitate pe contul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea platformei noastre sau a conținutului său. Fiind în imposibilitate de a garanta pentru surse, nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu vom fi răspunzători pentru nici o daună sau viruși ce ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării platformei noastre, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe aceasta.
  În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate.
  Utilizarea platformei noastre este în totalitate pe contul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea platformei noastre sau a conținutului său.
  Platforma noastră nu este responsabilă pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau sursele spre care se face trimitere.
 11. Schimbarea termenilor prezentului acord
  Pentru a fi în conformitate cu schimbările survenite la nivel legislativ, Platforma Dentflow va actualiza periodic acest set de termeni și condiții, moment în care utilizatorii vor fi notificați cu privire la noile modificări și, cu această ocazie, li se va solicita să-și exprime acordul cu privire la schimbările termenilor prezentului acord.
  Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de Dentflow exclusiv în scopul declarat al website-ului nostru, respectiv:
  pentru a îmbunătăţi website-ul nostru;
  pentru a vă oferi informaţii relevante;
  pentru a studia exact ce căutaţi şi a vă răspunde la întrebări inclusiv, a vă transmite oferte raportate la criteriile furnizate de dumneavoastră.
  În acest sens, potrivit Regulamentului UE nr. 679/2016 și oricărei legislații aplicate pe teritoriul României este necesară exprimarea expresă a consimțământului dumneavoastră în ceea ce privește website-ul nostru Dentflow.
  Din când în când, este posibil să revizuim această politică de confidențialitate. Dacă facem revizuiri în ceea ce privește modul în care colectăm sau folosim datele personale vom publica online versiunea revizuită a acestei Politici de confidențialitate sens, în care ar trebui să verificați frecvent serviciile noastre pentru actualizări.

Doresti un demo?

Completeaza formularul de mai jos si o sa te contactam in legatura cu programarea acestuia